Tuincentrum Hoveniersbedrijf Meintema: hét plantencentrum in Friesland

Zoekt u planten voor binnen of buiten? Tuincentrum Meintema in Dronryp heeft van alles wel wat. Wilt u uw tuin aanplanten? Kan uw interieur worden opgefleurd met een vetplantje, een vaasje gerbera's of een mooie grote kamerplant? Kom eens langs bij ons in het plantencentrum in Friesland om de mogelijkheden te bekijken.

De planten die wij voor buiten aanbieden zijn zeer gevarieerd en het aanbod verandert met de seizoenen. Ook kant-en-klare plantenbakken en arrangementen kunt u bij ons vinden. Zelfs als u graag een plant opgemaakt wilt zien die nog niet is gepot, kunt u dat vragen aan één van onze medewerkers. Zij steken graag de handen uit de mouwen.

Bovendien zijn planten voor binnen niet alleen mooi, ze zorgen ook voor een optimale zuurstofcirculatie in de kamer, zodat u daar de voordelen van ondervindt. Zo ziet uw kamer er mooi uit en leeft u ook nog extra gezond. Wie wil dat nu niet?

Naast het plantencentrum in Friesland heeft de heer Meintema ook al decennialang een succesvol hoveniersbedrijf. Dat betekent dat de winkel ook garant staar voor kwaliteit en ervaring die zich vertaalt in goede service naar de klant toe.

Kom dus snel langs om ons tuincentrum te bezoeken. Interesse naar ons aanbod? bel of e-mail gerust